Suupisted

Soe söök:
Ahjuliha (kaelakarbonaad) – 100g
Liharullid Ukraina moodi – 140g
Ahjukartul – 200g
Praekapsas – 150g
Koorekaste – 80g
Rukkileib

Külmlaud:
Täidetud munad – 1tk
Hõbe heik punases marinaadis – 60g
Kevadrullid ja tippikaste – 30g
Pasteedi korvikesed – 35g
Väike kotlet – 30g
Singirullid juustu-küüslauguga
Paneeritud krevetid tsilli kastmega – 50g
Kartulisalat – 80g
Salat “rasolje” – 50g
Värskehapu kurk tilliga – 50g

Joogivalik:
Lauavesi sidruniga
Mahlajook
Kohv (koor ja suhkur)

Kaetud laudlinadega, pokaalidega ja puuviljadega (60g), roosad korvikesed vahukoore ja maasikatega (40g).

kating