Menüü näidis nr.1
Soe toit:
Ahjus küp. liha – 100g
Täidetud hakksnitsel – 100g
Ahjukartul – 200g
Preakapsas – 150g
Koorekaste – 80g
Rukkileib
Külmlaud:
Täidetud munad – 1tk
Pasteedi korvikesed – 35g
Väike kotlet – 40g
Sealiha rulaad – 30g
Hõbe heik punases marinaadis – 50g
Paneeritud krabisõrad – 50g
Kevadrullid + tippkaste – 30g
Kartuli-liha salat – 70g
Värkse salat feta juustuga – 50g
Kõrvitsa salat – 50g
Joogivalik:
Lauavesi sidruniga
Mahlajook
Kohv (koor ja suhkur)
Kaetud laudlinadega, pokaalide ja puuviljavaagnaga.
Menüü näidis nr.2
Soe söök:
Ahjuliha – 100g
Paneeritud snitsel – 120g
Ahjukartul – 200g
Praekapsas – 150g
Koorekaste – 80g
Rukkileib
Külmlaud:
Singirullid singi-küüslauguga – 30g
Täidetud munad – 1tk
Pasteedi korvikesed – 50g
Väike kotlet – 40g
Hõbe heik punases marinaadis – 60g
Salat “kasukas” – 60g
Kevadrullid + tippikaste – 30g
Kartuli salat suitsukanaga – 80g
Kõrvitsa salat – 50g
Joogivalik:
Lauavesi sidruniga
Mahlajook
Kohv (koor ja suhkur)
Kaetud laudlinade, pokaalide ning beeze ja viinamarjadega.
Menüü näidis nr.3
Soe söök:
Ahjuliha (kaelakarbonaad) – 100g
Liharullid Ukraina moodi – 140g
Ahjukartul – 200g
Praekapsas – 150g
Koorekaste – 80g
Rukkileib
Külmlaud:
Täidetud munad – 1tk
Hõbe heik punases marinaadis – 60g
Kevadrullid ja tippikaste – 30g
Pasteedi korvikesed – 35g
Väike kotlet – 30g
Singirullid juustu-küüslauguga
Paneeritud krevetid tsilli kastmega – 50g
Kartulisalat – 80g
Salat “rasolje” – 50g
Värskehapu kurk tilliga – 50g
Joogivalik:
Lauavesi sidruniga
Mahlajook
Kohv (koor ja suhkur)
Kaetud laudlinadega, pokaalidega ja puuviljadega (60g), roosad korvikesed vahukoore ja maasikatega (40g).
Soovi korral on võimalik teha menüüs ka muudatusi.
Soesöök on kaetud bufee lauana marmiitides,
Koristus toimub kokkuleptiud ajal ning teenindajad lahkuvad peale laua katmist.
Teenindusse kuulub nii transport, laua katmine, lauanõud ja laudlinad.